mandag 28. november 2011

hundeklubben

I ettermiddag var gjengen med på hundeklubben. Det var ikke særlig til vær idag, så det var bare to andre hunder som hadde funnet veien dit, greit nok for oss så det ikke ble så mange forholde seg til :)
En portugisisk vannhund som heter Bonus på ca 8mnd og en Tibbetansk Terrier på rundt samme alder som hette Zico :)
Vi kom litt tidlig så valpene fikk undersøke området før det kom noen andre, dem fikk også kveldsmaten sin der. Så da Bonus og Zico kom var dem klare til lek. Jeg var veldig spendt på hvordan dem kunne reagere, valpene var selvsagt løse de to andre var i bånd så valpene kunne tilnærme seg i eget tempo. Men det var ingen skeptisme hos dem. Dem løp rett bort å syns det var kjempekult med flere lekekammerater :) Krøp rett i fanget på folket også, så ingen redde valper i alle fall! Kjekt å se dem er så sosiale og glade :)

nå ligger dem rett ut i valpekassa, hører dem drømmer å kommer med småklynk og boffing innimellom. Tipper dem er rimelig gåen :)

Onsdag skal vi til veterinær, da blir dem chipmerket, får vaksine og skal helsesjekkes. Så det blir mange inntrykk på dem nå fremover. Se om vi får oss en "by-tur" også før dem flytter :) Tror ikke det vil være noe problem,dem er ikke redd for folk, biler, lyder etc :)

Dem som ikke har sendt navn, adresse etc på epost må gjøre det, må vite det så jeg får sendt inn papirene til NKK og navn som skal stå på chippen :)

Ble veldig dårlige bilder ikveld, det var mørkt og vått, men legger ut det jeg tok :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar