tirsdag 20. desember 2011

De første dagene sammen med Filius

Lørdag 17. desember var endelig dagen kommet hvor vi skulle få ta med oss Filius hjem! :-)


På vei hjem!

Vi kjørte i fra Ulsteinvik til Bergen. Filius hadde ikke særlig tid til å sove på den drøye 6 timer lange turen, for han skulle få med seg det meste.
Når vi da endelig kom oss hjem, var han ganske trøtt og sliten av alle intrykkene og sov som en sten hele natten i buret sitt :)


Filius med favorittleken som han liker å gi juling. Litt morsk i blikket :)

Siden det har vært så mye forandringer for poden de siste dagene hadde han litt problemer med å roe seg ned. Han fant overhode ikke roen til å sove på dagtid. I dag har han derimot hatt flere lurer fordelt utover dagen, så det ser ut som han har blitt komfortabel med både lukter og lyder her. Nå ligger han her på gulvet og lager hikke-lyder mens han sover :p


Det er alltid veldig gøy å prøve å fange halen sin!

Filius er en veldig omgjengelig, trygg og tillitsfull liten valp. Han er flink til å si i fra om han må ut å gjøre i fra seg, og sover stort sett hele natten gjennom uten å måtte ut på do. Han er veldig glad i å hilse på både store og små, og da særlig de små ;-) Han er er stor sjarmør, og veldig rolig i møte med fremmede, så rosende ord hagler over han :)

Han er nysgjerrig på andre hunder, men de som er større enn han er gjerne litt i det skumleste laget. Det er mange hunder rundt om i området, så vi treffer til stadighet på noen nye når vi er ute på tur.


Prøver å få overblikk 8-)

Vi koser oss veldig med Filius i hus, men det er også litt arbeid med det. Mye nytt å sette seg inn i, og en del ting å huske på. Men alt i alt er det mest kjekt! :)


Filius er ute på altanen og kjefter på de skumle folkene i gjenskinnet i altanglasset :P

Må ellers beklage for kvaliteten på bildene. Det er tatt med mitt dårlige mobilkamera. Har flere bilder på digitalkameraet, men selvfølgelig er ledningen for å overføre bildene rotet vekk! Tror vi må ha en leteaksjon innen neste innlegg.

Torbjørn og Iris Renate :)

2 kommentarer:

 1. så koselig å lese om de første dagene deres :-) høres ut som han er slik jeg kjenner han :-) trygg godgutt :-)

  SvarSlett
 2. Ja, han er en ordentlig goding! :D

  I dag har vi tatt buss og vært i byen for første gang!
  Det gikk veldig fint. Var mye spennende å se og lukte på.
  Fikk masse oppmerksomhet med en slik flott bamse, og det så ikke ut som Filius hadde noe i mot å være midtpunktet ;-)

  SvarSlett