lørdag 24. desember 2011

Julehilsen og oppdatering fra Fluffy/ Filiola

Skeptisk storebror til (stor) lillesøster
Da har vi hatt noen dager på å bli kjent med det nye familemedlemmet vårt- Vi klarte ikke å dy oss- og kaller henne Fluffy :D
Turen fra Ålesund til Bergen var lang- for det var ikke populært å være i bur. Siden den turen har bilkjøring vært mindre kjekt; det blir en del sporadisk uling og piping- så vi prøver å gi henne masser av ros og litt godbiter de gangene hun ligger stille i buret. Der må vi jobbe litt mer :)

Vel hjemme fikk Filiola en litt kald velkomst av Mr. Mittens- sibirkatten vår. Men med masser av godbiter til begge, ble Filiola delvis akseptert av "husets herre". Så har det gått slag i slag- det er en del jobbing, men vi begynner å kjenne igjen tegnene Fuffy gir oss for at hun må ut. Så snart er hun stueren!
Første natten ble det litt grining- men det har gitt seg- nå er det mer grynting og drikking (?) i søvne som kommer fra zZznorkfrøkna :D

I løpet av disse dagene har Fluffy og Mittens blitt lekekamerater- de herjer litt med hverandre, også legger de seg gjerne på gulvet sammen og sover.
Klar for tur ut!

Fluffy har fått masser av skryt for at hun er så rolig og omgjengelig- hun har truffet en del hunder og hatt mindre og større grupper mennesker på besøk (både barn og voksne). Så vi gleder oss til å ta henne med i familiebesøk nå i julen.

I likhet med sin bror liker hun å jage halen sin :) Vi gleder oss masse til å treffe ham, Iris Renate og Torbjørn på valpekurset i 2012- er spent på hvordan det blir når/om dem kjenner hverandre igjen.

Ellers har Fluffy en legendarisk sovestil- vi humrer litt når hun legger seg strak ut; hun minner litt om en sel!

Nå gleder vi oss til å feire jul!

Ha en riktig fin jul alle sammen!

Julehilsen fra "Firerbanden" i Bergen

Julepyntet og fin frøken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar