søndag 15. januar 2012

Forsinket nyttårshilsen fra FluffyMjølfjell
Siden sist har Fluffy feiret nyttår på hytten til foreldrene til Ole-Bjørn. Ingen tvil om at frøkna eeeelsker snø! Litt synd at vi ikke fikk tatt bilder av henne da hun gravde snuten godt nedi snøen og holdt den der mens hun løp bortover- det var et herlig syn!
Nyttårsaften tok vi henne med oss ut i noen minutter og ga masser av godis mens rakettene gikk opp. Hun slapp halen sin et par ganger, så vi tok henne med oss inn igjen. Der falt hun til ro sammen med Mittens.
De to "barna" våre jager hverandre og leker godt sammen; selv om vi av og til stopper dem fordi det ser litt voldsomt ut- ingen skader skjedd så langt!


Første uken i januar lå Helene hjemme med halsbetennelse- så det ble lite alene trening den uken. Det ble med at Fluffy hadde noen perioder alene i første etasje- men Mittens holdt henne med selskap.Vi skal rydde et rom slik at hun med tid og stunder kan være alene der. Mens vi er på jobb vil vi ha Fluffy og Mittens separert helt til vi er trygg på at de respekterer grensene dem har.


Kontorets nye maskot

Forrige uke har Fluffy vært med Helene på jobb- og sjarmert seg innpå hele kontoret. Vi har måtte evakuere plantene slik at dem står utenfor rekkevidde- og papir som ligger i resirkuleringskurvene er heller ikke trygt!
Hun er kjempeflink til å gi beskjed om når hun må ut; da setter hun seg ved døren. Men det har hendt hun har gjort det ved feil dør- slik at Helene ikke ser det- så hun har hatt uhell.. Kollegiet har nå fått beskjed om å varsle når hun stirrer døren i senk :)
På fredag gikk imidlertid alt galt- etter lunsj ble det tisset i små dammer rundtom hele lokalet selv om hun hadde vært ute... Da hun spydde på matten til sjefen fant vi ut at det var på tide å ta helg.


Utover kvelden ble hun verre og skulle ut hele tiden- etter å ha snakket med Beathe og dyreklinikk bestemte vi oss for å gå til dyrelegen morgenen etter. Der fikk hun diagnosen blærekatarr og går nå på medisin- og tissingen har "stabilisert" seg... På vei ut fra klinikken traff vi på Patton (Ghandi) og Ingrid- gjensynsgleden var stor, så han vil hun nok treffe igjen :)


ZzZnorkfrøken

Ellers har hun fått masser av komplementer- folk synes det er en herlig liten bamse; og spørr ofte om rasen. Sjefen til Helene har bestemt seg for å skaffe seg en selv- så snart er det 2 firbente i firmaet!
Hun har enda ikke fått opp begge ørene- det hender at det skjer, men ikke i mer enn maks noen minutter.
Vi har testet ut kloklipping, dusjing og buss. Bilturene går som en drøm etter at vi kjøpte større bur. Ellers har hun møtt masser av hunder og mennesker i alle aldre. Komandoene sitt, bli og dekk er innarbeidet, men det hender hun mister helt fokus!
Neste uke skal vi på valpekurs og gå gjennom teori- det blir spennende!


Fluffy med begge ørene opp!1 kommentar:

  1. Godt dere fann ut av det med tissingen og at hun nå er på medisin, da blir hun nok fort bra :)

    Så mang herlige bilder, herlighet for en ulldott! Skjønner godt at hun er kontorets maskott ;)

    Helt herlig det bildet av henne og Mittens, dem er heldige som har hverandre :) får nok mange år med glede i hverandre =)

    SvarSlett