tirsdag 22. november 2011

oppdatering =)

I dag har dem vært på sin første biltur og første tur ut av huset. Dem har vært i hagen og på terrassen, men nå var vi på fjellet en tur. Dem tok det mye bedre enn forventet. Litt piping i bilen helt i starten, men ingen skriking og uling. Bilturen var på 12-15 minutt, og dem ble stille lenge før vi kom fram. Da dem kom ut av bilen var det et par stykk som gikk under bilen med en gang, men så var det full fart. Ingenting var skummelt, alle tok seg turer på egenhånd :)

Tok en del bilder, men var dårlig bildelys så får se hvor bra det ble. Nå skal jeg legge ut bilder som har blitt tatt siste 3 dagene :)G-kullet har hatt mye besøk i helgen, og det har selvsagt vanka mye kos på Filius og Filiola også =) Dem er helt utrolig trygge. Ikke noe nøling når det kommer folk i alle fall :)
Filius og frøken Rød fra G-kullet var med å henta Amelia i barnehagen idag, og det var stast for både voksne og barn, valpene var veldig trøtte etter fjellturen så hadde ikke like mye utbytte av det. Men skal prøve å få til et lite besøk i ordnede former med alle valpene i barnehagen i avdelinga til Amelia før valpene flytter :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar